Zawartość i biokoncentracja rtęci u muchomora czerwonawego (Amanita rubescens) z Polski Północnej
Dietary recommendations during the Covid-19 pandemic. Statement of the Committee of Human Nutrition Science of the Polish Academy of Sciences.
Walidacja metod i niepewność wyników w badaniach pozostałości pestycydów w żywności
Wykorzystanie promieniowania jonizującego do utrwalania żywności
Biomarkers of carcinogen exposure and early effects.
Zastosowanie metody QuEChERS w połączeniu z chromatografią gazową z detektorem wychwytu elektronów (GC-ECD) w analizie pozostałości pestycydów w żywności
Ɉɛ'ɽɤɬɨɦ ɞɨɫɥɿɞɠɟɧɧɹ ɽ ɦɿɤɪɨɛɿɨɥɨɝɿɱɧɿ ɩɨɤɚɡɧɢɤɢ ɯɚɪɱɨɜɢɯ ɩɪɨɞɭɤɬɿɜ
Las w życiu codziennym Lasowiaków i Poleszuków: Wybrane zagadnienia
Polidimetylosiloksany jako substancja dodatkowa do żywności - błędne rekomendacje
Rtęć w trzech gatunkach grzyba maślak z niektórych miejsc w Polsce
Wybierz swój język
Strona internetowa zostanie przetłumaczona na wybrany język.
Proponowane języki dla Ciebie:
Inny: