• Nie Znaleziono Wyników

Internet-yhteys ja IP-osoite

W dokumencie Ultra HD Blu-ray / DVD Player (Stron 126-129)

Teknisiä tietoja, kuten IP-osoitetta [tai laitteen tietoja] käytetään, kun tämä tuote yhdistetään Internetiin ohjelmistopäivitystä tai kolmannen osapuolen palvelujen vastaanottamista varten.

Ohjelmistopäivityksiä varten nämä tekniset tiedot voidaan välittää päivityspalvelimille, jotta laitteelle voidaan tarjota sille sopiva ohjelmistopäivitys. Jos et halua, että tällaisia teknisiä tietoja käytetään, älä määritä langatonta verkkoyhteyttä äläkä liitä laitteeseen verkkokaapelia.

FI

VAROITUS

Vältä tulipalon ja sähköiskun vaara varomalla pudottamasta laitetta tai roiskuttamasta mitään sen päälle. Älä aseta laitteen päälle mitään nesteellä täytettyjä astioita, kuten maljakoita.

Älä avaa laitteen koteloa, jotta et altistu sähköiskulle. Laitteen saa huoltaa vain ammattitaitoinen huoltoliike.

Vain pätevä huoltopalvelu saa vaihtaa virtajohdon.

Älä altista paristoja tai paristoilla ladattua laitetta kovalle kuumuudelle, kuten suoralle auringonvalolle tai avotulelle.

VARO

Räjähdysvaara, jos paristo vaihdetaan väärään tyyppiin.

Optisten laitteiden käyttö yhdessä tämän tuotteen kanssa lisää silmävaurioiden vaaraa.

Koska tässä tuotteessa käytettävä lasersäde on haitallinen silmille, älä yritä purkaa koteloa.

Laitteen saa huoltaa vain ammattitaitoinen huoltoliike.

Tämä tarra on kotelon sisällä laserin suojarasiassa.

Tämä laite on luokiteltu LUOKAN 1 LASER laitteeksi. LUOKAN 1 LASERLAITE ­MERKINTÄ on laitteen takana.

Käytettyjen paristojen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden hävittäminen (koskee Euroopan unionia sekä muita Euroopan maita, joissa on erillisiä keräysjärjestelmiä)

Tämä symboli tuotteessa, paristossa tai sen pakkauksessa tarkoittaa, ettei tuotetta tai paristoa lasketa normaaliksi kotitalousjätteeksi.

Tietyissä paristoissa tätä symbolia voidaan käyttää yhdessä kemikaalia ilmaisevan symbolin kanssa. Paristoon on lisätty kemikaaleja elohopea (Hg) ja lyijy (Pb) ilmaisevat symbolit, jos paristo sisältää enemmän kuin 0,0005 % elohopeaa tai enemmän kuin 0,004 % lyijyä.

Varmistamalla, että nämä tuotteet ja paristot poistetaan käytöstä asiaan kuuluvalla tavalla, estetään mahdollisia negatiivisia vaikutuksia luonnolle ja ihmisten terveydelle, joita paristojen väärä hävittäminen saattaa aiheuttaa.

Materiaalien kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja.

Mikäli tuotteen turvallisuus, suorituskyky tai tietojen säilyminen vaatii, että paristo on kiinteästi kytketty laitteeseen, tulee pariston vaihto suorittaa valtuutetun huollon toimesta.

Jotta varmistetaan, että akku ja käytöstä poistettu sähkö- tai elektroniikkatuote käsitellään asianmukaisesti, tuotteet tulee viedä käytöstä poistettujen sähkö- ja

elektroniikkalaitteiden vastaanottopisteeseen.

Muiden paristojen osalta tarkista käyttöohjeesta miten paristo irrotetaan tuotteesta turvallisesti.

Toimita käytöstä poistettu paristo paristojen vastaanottopisteeseen. Lisätietoja tuotteiden ja paristojen kierrätyksestä saa paikallisilta viranomaisilta, jäteyhtiöistä tai liikkeestä, josta tuote tai paristo on ostettu.

Tämä tuote on valmistettu Sony Corporation toimesta tai puolesta.

EU-maahantuoja: Sony Europe B.V.

EU-maahantuojalle osoitetut tiedustelut tai tuotteen Euroopan vaatimustenmukaisuuteen liittyvät tiedustelut tulee osoittaa valmistajan valtuutetulle edustajalle: Sony Belgium, bijkantoor van Sony Europe B.V., Da Vincilaan 7-D1, 1930 Zaventem, Belgia.

FI

FI

Huomautus eurooppalaisille asiakkaille

Sony Corporation vakuuttaa, että tämä laite on direktiivin 2014/53/EU mukainen.

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutuksen täysimittainen teksti on saatavilla seuraavassa internetosoitteessa:

http://www.compliance.sony.de/

Tätä radiolaitetta ja sen käyttöä tai käyttölupavaatimuksia koskevat seuraavissa maissa BE, BG, CZ, DK, DE, EE, IE, EL, ES, FR, HR, IT, CY, LV, LT, LU, HU, MT, NL, AT, PL, PT, RO, SI, SK, FI, SE, UK, IS, LI, NO, CH, AL, BA, MK, MD, RS, ME, XK, TR seuraavat rajoitukset:

5 150-5 350 MHz:n taajuus on rajoitettu sisäkäyttöön.

VAROTOIMET

• Tämän yksikön käyttöjännite on 220 V–240 V AC, 50/60 Hz. Tarkista, että laitteen käyttöjännite ja paikallinen verkkojännite vastaavat toisiaan.

• Asenna tämä laite siten, että virtajohto voidaan hätätapauksessa irrottaa pistorasiasta välittömästi.

• Tämän järjestelmän on testein todettu vastaavan EMC-säädöksissä asetettuja rajoja käytettäessä alle 3 metrin liitäntäjohtoa.

• Estä lämmön kertyminen soittimeen sijoittamalla se paikkaan, jossa on riittävä ilmanvaihto.

• Vähennä tulipalon vaaraa äläkä estä laitteen tuuletusaukkojen ilmankiertoa sanomalehdellä, pöytäliinalla, verholla tms.

• Älä peitä ilmanvaihtoaukkoja.

Tätä laitetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi pehmeällä alustalla (vuodevaatteet, huovat yms.).

• Älä altista laitetta tulen liekille (esim.

kynttilöille).

• Älä asenna tätä soitinta suljettuun tilaan, esimerkiksi kirjahyllyyn tai vastaavaan.

• Soittimen ympärillä on oltava riittävästi tilaa lämmön haihdutusta varten. Jos soitin sijoitetaan telineeseen, sen yläpuolella on oltava yli 44,45 mm tilaa ja sivustoilla yli 44,45 mm tilaa. Telineen tulee olla soittimen takaa avonainen. Jos sijoitat soittimen takaosan seinää vasten, jätä yli 88,9 mm tilaa soittimen ja seinän väliin.

• Kiinnitä soitin telineeseen WS-UBPRE1-telinekiinnityssarjalla (ei kuulu toimitukseen).

• Älä sijoita soitinta lämpölähteiden tuntumaan äläkä altista sitä suoralle auringonvalolle, runsaalle pölylle tai mekaanisille iskuille.

• Älä sijoita soitinta ulos, ajoneuvoihin, laivoihin tai muihin aluksiin.

• Jos soitin tuodaan suoraan kylmästä lämpimään huoneeseen tai se sijoitetaan erittäin kosteaan huoneeseen, soittimen sisällä oleviin linsseihin voi tiivistyä kosteutta. Jos näin tapahtuu, soitin ei ehkä toimi oikein. Jos näin tapahtuu, poista levy ja jätä soittimen virta kytketyksi noin puolen tunnin ajaksi, kunnes kosteus haihtuu.

• Älä asenna soitinta kaltevaan asentoon. Se on suunniteltu käytettäväksi vain

vaakasuorassa asennossa.

FI

• Älä aseta metalliesineitä etupaneelin eteen.

Se voi rajoittaa radioaaltojen vastaanottoa.

• Älä sijoita soitinta paikkaan, jossa käytetään lääketieteellisiä laitteita. Se voi aiheuttaa lääketieteellisten laitteiden toimintahäiriön.

• Jos käytät sydämentahdistinta tai muuta lääketieteellistä laitetta, kysy neuvoa lääkäriltä tai lääketieteellisen laitteen valmistajalta ennen WLAN-toiminnon käyttämistä.

• Soitin tulee asentaa ja sitä tulee käyttää niin, että sen ja henkilön vartalon välinen etäisyys on vähintään 20 cm (lukuun ottamatta raajoja: kädet, ranteet, jalat ja nilkat).

• Älä aseta raskaita tai epävakaita esineitä soittimen päälle.

• Älä laita levykelkkaan muita esineitä kuin levyjä. Se voi vahingoittaa soitinta tai esinettä.

• Kun siirrät soitinta, poista kaikki levyt levykelkasta. Jos et tee näin, levy voi vaurioitua.

• Kun siirrät soitinta, irrota virtajohto ja kaikki muut kaapelit soittimesta.

• Soitinta ei kytketä irti verkkovirrasta niin kauan kuin se on liitettynä pistorasiaan, vaikka soitin sammutettaisiin

virtakytkimestä.

• Irrota soitin pistorasiasta, jos soitinta ei aiota käyttää pitkän aikaan. Irrota virtajohto pistorasiasta tarttumalla itse pistotulppaan.

Älä koskaan vedä johdosta.

• Noudata seuraavia ohjeita, jotta virtajohto ei vahingoitu. Älä käytä virtajohtoa, jos se on vahingoittunut, sillä seurauksena voi olla sähköisku tai tulipalo.

– Älä jätä virtajohtoa puristuksiin soittimen ja seinän, hyllyn tms. väliin.

– Älä laita mitään raskasta virtajohdon päälle tai vedä johdosta.

• Älä nosta äänenvoimakkuutta kuunnellessasi erittäin hiljaista tai äänetöntä kohtaa. Korvasi ja kaiuttimet voivat vahingoittua, kun äänenvoimakkuus nousee erittäin voimakkaaksi.

• Puhdista kotelo, paneeli ja säätimet pehmeällä liinalla. Älä käytä mitään hiomatyynyä, hankausjauhetta tai liuotinta, kuten alkoholia tai bensiiniä.

• Älä käytä puhdistuslevyä tai levyn/linssin puhdistajia (mukaan lukien märkä- tai suihketyyppiset). Nämä voivat aiheuttaa laitteessa toimintahäiriön.

• Jos tämä yksikkö vaatii korjausta, korjatut osat voidaan kerätä uudelleenkäyttöä tai kierrätystä varten.

• Noudata seuraavia ohjeita, sillä sopimaton käsittely voi vahingoittaa HDMI OUT ­liitintä ja muuta liitintä.

– Kohdista huolellisesti HDMI OUT ­liitin soittimen takana ja HDMI-liitin tarkistamalla niiden muodot. Varmista, ettei liitin ole ylösalaisin tai vinossa.

– Muista irrottaa HDMI-kaapeli, kun siirrät soitinta.

– Pidä HDMI-liitin suorassa, kun liität tai irrotat HDMI-kaapelia. Älä kierrä tai pakota HDMI-liitintä HDMI OUT

­liittimeen.

W dokumencie Ultra HD Blu-ray / DVD Player (Stron 126-129)